Szent Rita aki a legnehezebb helyzetekben is segít..

Az ima és a hit.. E két egység ami minden esetben és a legnehezebb helyzetekben is velünk van. Kedves Olvasó!Ne hidd, hogy "közhelyes" és nevetséges az amit e két szó hordoz. Nekem jelenleg nincs másom csak hitem. És tudom az ima segít.

Kedves Látógatóm!rajz.jpg

Hiszek az angyalokban és az angyalok világában. Mániákus angyalgyűjtő vagyok... Lehet születésnap, névnap, karácsony, mindig kérek egy kis angyalt, mindig velem vannak a munkahelyemen, és otthon is...

Gyakorlom is az angyaltechnikákat, a gyertyatechnikákat, saját magam, egy nagyon jó barátom, aki egy nagyon profi szakember valamint az internet segítségével. Szeretném veletek ezt is megismertetni. Én mint NEM profi ezoterikus, hogyan is csinálom. És ha sikerül az a bizonyos célom, akkor nálam sokkal hitelesebb szakemberek segítségével, még több információt szeretnék átadni, általa, általuk, nektek.....

Nézzük.....Természetesen mindennek az alapja itt is a hit.....

Az Angyalok mint Isten segítsége

A mai világban egyre közelebb kerülünk az angyali világhoz. Létük azért teremtetett, hogy megsegítsen minket a haza vezető úton.rajz1.jpg

 

 Az élet minden területén jelen vannak. Ha egyszerűen próbáljuk meg felfogni létük alapját, ők Isten fénye és minden eszméje élő, mindenhatósága. Minden teremtett dolog tökéletesen isteni szeretetteljes fénye. 
A hierarchia vagy rangsorolás emberi találmány, hogy elménk hatalmával felfoghassuk szerepüket a világegyetemben. 
Az angyalok nem a képzeletünk játéka, valóban köztünk vannak most sokkal jobban, mint valaha. Ennek egyik fő oka az, hogy megérett az emberiség és a Föld a felemelkedésre és ebben minden segítség szükséges. Az angyalok az isteni harmóniát, összhangot hivatottak visszaállítani illetve ebben tudnak közreműködni. 
"Kérjetek és megadatik, kopogtassatok és az ajtók kinyílnak" ahhoz, hogy az angyalok segíthessenek kérnünk kell, szabad akarattal rendelkezünk és ebben a tekintetben minden más bolygótól különbözünk. 
Az angyalok köztünk vannak, hogy megtanítsák nekünk: Isten szeretete minden kérésre és kihívásra válaszol. Az isteni fényszubsztanciával áthatnak minket és felerősítik a bennünk lévő fényt, összekapcsolnak a forrással. 
Minél inkább behívjuk életünkbe az Angyalokat, annál inkább visszatükrözi életünk a mennyország ragyogását. 
Ahhoz, hogy segíthessenek néhány lépést kell tennünk: 

1. Kérés.- A szabad akarat törvénye szerint az Angyalok nem avatkozhatnak életünkbe kifejezett engedélyünk nélkül. Ez alól az egyetlen kivétel létezik: ha életveszélybe kerülünk mielőtt még lejárt volna az időnk. Minden más esetben kérjünk. 

2. A probléma felajánlása.- Teljes mértékben fel kell ajánlanunk az Istennek és az Angyaloknak a problémánkat. El kell engednünk, át kell adnunk nekik mert ha ragaszkodunk hozzá, megakadályozzuk az Angyalok közbelépését. 

3. Bizalom Istenben.- Bíznunk kell abban, hogy Isten végtelen bölcsessége és kreativitása olyan jó megoldásokat eredményez, amilyenekről mi álmodni sem mertünk volna. 

4. Isteni vezettetés követés.- Az isteni segítség olyan lépések megtételére bíztat minket, amelyekkel elérhetjük a kívánt eredményt. Az útmutatások gondolatokban, érzelmekben, álmokban, vízióban jelentkezhetnek. Ha bizonytalanok vagyunk az üzenet forrásában, kérjük Istent hitelesítse az üzenetet számunkra. Isten és az Angyalok soha nem küldenek félelmetes bántó üzeneteket, mindig szeretetteljesek és támogatóak. 

Ha szívünkben és tudatunkban ragaszkodunk Istenhez, nem kell aggódnunk úgynevezett bukott Angyaloktól, Isten mennyei szeretete az egyetlen valóságos hatalom. A félelem és sötétség gondolatformái illúziók, melyek csak akkor árthatnak, ha hatalmat adunk nekik. 

Ha megtanulunk élni ezzel a csodálatos isteni adománnyal az életünk minden területét pozitív irányba változtathatjuk. (IDÉZET: www.angyalforras.hu)

 

GYAKORLAT....rajz5.jpg

Jelenleg most ezt csinálom, saját magam által felépített dologról beszélek, ami lehet, hogy nem tökéletes...soha nem tanultam ezt, de egy nagyon kedves szakember barátom, akihez minimum 3 havonta eljutok, szokott íránymutatást adni, mit hogyan végezzek. Neki hiszek..ő nagyon profi szakember. Ezúton is köszönöm neki....

  • Az angyalok segítségül hívása esetén, készítek egy angyaloltárt.. Semmi különöset ehhez nem használok, sima egyszerű íróasztal, előttem a számítógép, (hogy tudjam mit kell csinálnom) most jelenleg zöld, és piros gyertyát vettem.
  • Piros gyertya szín szerinti jellemzői:tűz, szenvedély, erő, gyors cselekvés, hivatásbeli célok..
  • Zöld gyertya szín szerinti jellemzői: fizikai gyógyulás,pénzügyi siker, személyes célok...
  • Az angyalokat ami otthon fellelhető összegyűjtve az asztalra helyezem, szent képet teszek az asztalra, Szent Ritát is oda szoktam tenni.
  • A gyertyákat meggyújtom, angyal zenét kapcsolok, becsukom a szemem, és kérem az angyalokat jöjjenek, és segítsenek, a kéréseimet, pedig megfogalmazom, és a zene alatt elmondom, 20 percet szoktam ezzel foglalkozni.
  • A legvégén pedig megköszönök minden segítséget és támogatást.

Ezt úgy végzem, hogy ezzel senkit ne zavarjak. Csak amikor egyedül vagyok.... Érdemes kipróbálni....Szokott segíteni....

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 175
Tegnapi: 189
Heti: 896
Havi: 3 866
Össz.: 384 814

Látogatottság növelés
Oldal: Angyalok....
Szent Rita aki a legnehezebb helyzetekben is segít.. - © 2008 - 2024 - szentrita.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »