Szent Rita aki a legnehezebb helyzetekben is segít..

Az ima és a hit.. E két egység ami minden esetben és a legnehezebb helyzetekben is velünk van. Kedves Olvasó!Ne hidd, hogy "közhelyes" és nevetséges az amit e két szó hordoz. Nekem jelenleg nincs másom csak hitem. És tudom az ima segít.

Szent Rita és Szent Tádé által legyetek üdvözülve..

Itt vagyunk 2015 évben seítséget szeretnék neketk nyújtani hitünk az ima által, és mellette hova jutunk el ha megértjük azt mi minden betegségünk forrása..milyen lelki dolgok hogyan betegitik meg a szervezetünket!

Nézzétek:

Egy negatív tapasztalat, egy kellemetlen esemény, személyiségünk elfogadhatatlan része. Kezdetben tagadjuk meglétét, mert nem vagyunk elég rátermettek, hogy teljesen megbirkózzunk vele. Betegségünket takargatjuk mások és önmagunk előtt is. Állapotunk egyre rosszabbodik, a kór következményei már beszennyezik életünk más területeit is.

Ahhoz, hogy a betegséget gyógyítani tudjuk, változnunk kell! A tiszta szívvel tett önfeltárás – a lélek tartalmának megnevezése – és önbeismerés, az önmagunknak, önmagunk ítélőszéke előtt tett gyónás a gyógyulás útja.

Az ego, ha a betegséghez alkalmazkodik, a saját széttöredezettségével válik eggyé. A széttöredezettséggel azonosulni annyi, mint kitaszítani magunkat az Egységből. Az elválasztás betegség. A rákos sejt is elfelejti, hogy egy szervezetben él. Független életet akar élni, önmagáért, saját jólétét fenntartva őrülten szaporodni. A betegség felbomlás, egyensúlyhiány, de az egyensúlyhiány mindig új egyensúlyt előz meg. A gyógyítás integráció, összerakja a töredékeket, helyreállítja a testek közötti egészséges viszonyt, egyensúlyba hoz. A betegség a gyógyuláshoz vezető út.

A betegségbe való lesüllyedés az a gyógymód, amely támogatja az egészség és a jólét magasabb szintjeibe való felemelkedést.


A betegségnek mindig célja és jelentése van, ezért helyet kell kapnia életünkben. A negatív tapasztalat olyan, mint egy külföldi nagykövet, mindig fontos információt hordoz. Szellemi, érzelmi vagy testi zavarról tudósít. Legyünk alázatosak a betegséggel szemben, mert amit meg akar tanítani nekünk, az nem más, mint az egység szentségének helyreállítását akadályozó gondolatminták, érzéstípusok megváltoztatása.

Az egészség, a teljesség és a szentség testvérek. Az egészség szentsége megerősíti a teljességet, ahogy a teljesség szentsége megerősíti az egészséget.

A betegség bonyolultsága és sötétsége szükséges, a terv részét képezi. A szilánkokra hullás, a teljességtől való elkülönülés olyan alapelv, amely a polaritás révén az élet árapályát, dinamikáját, áramlását biztosítja. Ha Kettő nem lenne, fölöslegessé válna az Egy, mert a kés nem tudja megvágni magát, az ujj nem érintheti meg magát, az elme nem tudhat magáról, és a szem sem láthatja magát. Az élet hullámhegyei csak a hullámvölgyekkel teljesek.

A gyógyulás megköveteli tőlünk, hogy minden tapasztalatunkban – pozitívban és negatívban egyaránt – megtaláljuk a jelentést.

Betegségünk, fájdalommal teli pillanataink ajándékoznak meg minket a gyógyulás lehetőségével, és felemelik egész lényünket. A probléma egyben a megoldás, a sötétség felvilágosít. Sokszor a betegség után egészségesebbek leszünk, mint azelőtt.

Ahogy az emberi alak visszatükrözi a világegyetem isteni mintáját, úgy a betegség is visszatükrözi rossz hozzáállásunkat, egyensúlyhiányunkkal szembeni ellenállásunkat. Ha figyelmen kívül hagyjuk a problémákat, rosszabbá válnak. A betegség az élet anyagának részét képezi. A betegségekre aggatott címkék, orvosi elnevezések, előítéletek gátolhatják a betegség megértését.

A gyógyulás és a fejlődés vágya megakadályozhatja a gyógyulást és a növekedést. A stratégiáink rosszabbá teszik a dolgokat.

Tapasztald meg annak az igazságnak a teljességét, ami elől menekülsz, és változni fogsz! Hagyd abba a taktikát, hogy minden elöl elfutsz! Nézz szembe a betegséggel úgy, hogy kerüld el az önrombolást és a szenvedést. Tanulj tőle! Fejleszd ki magadban annak a gyakorlatát, hogy kreatívan elképzeled nehézségeid megoldását! Nevezd az igazi nevén a betegséget, mert a név tartalmazza a hatalmat az elnevezett felett.

Ahhoz, hogy a test és a lélek ne elbeszéljenek egymás mellett, hanem megértsék egymást, ismerned kell a betegségek és az érzelmek nyelvét.

Személyesítsd meg betegségedet, haragodat, depressziódat, aggodalmadat, félelmeidet! Képzeld el, mintha egy személy lenne! Tiszteld őt, mert a személyes kapcsolatok tiszteletet igényelnek. Tételezd fel, hogy a betegséged intelligens, értsd meg az ő szempontjait. Mielőtt kapcsolatba lépsz vele, tanuld meg a nyelvét. Beszélj vele, írj hozzá, hallgasd meg őt. Képzed el, hogy fel akar világosítani téged, mert a szenvedések gazdag jutalma megvilágosodáshoz vezet.

Látni fogod, a betegség ugyan te vagy, de az nem a valódi lényed. Gyere, és tanulj belőle, magadról! A probléma gyökere egyben a megoldás virága.

A gyógyuláshoz nem új gondolatra van szükség, hanem a gondolkodás új útjára. Ha irányítani akarod az életed, irányítsd a hozzáállásodat! Ha meg akarsz változtatni valamit, változtasd meg az elmédet! Ezentúl arra használd a szavakat, hogy túlnőjenek a nyelven, arra használd a gondolatokat, hogy túlnőjenek a gondolkodáson, arra használd az imát, hogy személyes létezésed korlátain túl rámutasson az igazságra.

Alázatosság, fogékonyság, nyitottság, hit visz előre a gondolkodás új útján. Járj rajta, és gyógyulj meg, válj teljessé! Nálad van a hatalom! Ha meg akarod változtatni a világot, kezdd magaddal. Tanuld meg sorsod leckéjét, mielőtt váltasz, mielőtt megpróbálod megváltoztatni azt.

Tanuljunk belőle, értékeljük át, és ha nehéz is legyünk erősek, Szent Rita vagy Szent Tádé és az angyalok mindig segitenek minket.....



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 119
Tegnapi: 240
Heti: 359
Havi: 3 561
Össz.: 366 479

Látogatottság növelés
Oldal: 2015. az új év...
Szent Rita aki a legnehezebb helyzetekben is segít.. - © 2008 - 2024 - szentrita.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »