Szent Rita aki a legnehezebb helyzetekben is segít..

Az ima és a hit.. E két egység ami minden esetben és a legnehezebb helyzetekben is velünk van. Kedves Olvasó!Ne hidd, hogy "közhelyes" és nevetséges az amit e két szó hordoz. Nekem jelenleg nincs másom csak hitem. És tudom az ima segít.

Kedves Olvasóim!

Vezekelek előtetek amiért eltűntem, de nagyon boldoggá tesz az a tény hogy ennyien vagytok akik olvastok engem.

Sajnos meg van az oka amiért eltűntem..és elnézést kérek azoktól is akiknek az email üzenetére nem válaszoltam. Pótolni fogom..

Itt vagyok Angyalokkal és Szent Ritával megerősődve köszöntelek titeket!

A Hitem bennem él, és soha nem hagy el...

Csupa aggodalom volt az életem, kisebb nagyon viták tömkelegével kellett megküzdenem anyaként az anyámmal, ebben az elmúlt pár hónapban.

És most itt egy újabb helyzet is...

A testvéreméknél megszületett a második gyermek mint Isten ajándéka gyönyörű. Kicsit előbb jött mint amire vártuk, de itt van közöttünk és a kezdeti nehézségek ellenére is erősödik.

Mióta megszületett 2 hete még többet imádkozom, hogy ez a pici csöppség mielőbb közöttünk legyen testben és lélekben egézségesen. Szent Rita rószafüzért kulcsolok a kezemre minden éjjel, és úgy imádkozom még pirkad, álmomban is a Hiszekegy Istenben imát mormolom.

Tudjátok barátaim..Szent Rita mint anya elveszítette mindkét gyermekét, de imádságára meg is gyógyított leprás betegeket. Imádsága Isteni erő és ehhez még kérem a nagy angyalokat Mihályt és Rafaelt hogy segítsenek nekünk ezzel a nehézséggel megküzdeni. Ti akik olvastok enegm tudjátok Szent Rita az utolsó pillanatban is segít!

Ne hagyhat el minket sem a hitünk sem pedig az erőnk. Anyaként a gyermekeinken szüksége van ránk. És soha ne adhatjuk fel, nem teremthetünk problémát ami úgyis létezik mindenkinek és van..

Nézzétek mennyi ember lett nincstelenné a deviza miatt, és én hiszem hogy Isten nem akarja hogy az emberek elveszítsék otthonaikat..azt akarja igaz meg kell küzdeni a nehézséggel, de minden úgy történik ahogy az meg van írva.

Nemsokára egy nagyon szép egyházi ünnepünk következik Jézus születése...készüljünk rá...család a szeretet és a béke ünnepe...

Napi imával búcsúzok tőletek:

2014. november 4. – Kedd

Jézus egyszer egy előkelő farizeus házában ebédelt. A vendégek közül megszólalt valaki: „Boldog, aki asztalhoz ülhet Isten országában”. Jézus a következő példabeszéddel válaszolt: „Egy ember nagy lakomát rendezett. Sokakat meghívott. Amikor eljött a lakoma ideje, elküldte szolgáját, és ezt üzente a meghívottaknak: „Jöjjetek! Minden készen van.” De azok sorra mentegetőzni kezdtek. Az első azt üzente: „Földet vettem. El kell mennem, hogy megnézzem. Kérlek, ments ki engem!” A másik azt mondta: „Öt iga ökröt vettem, ki kell próbálnom. Kérlek, ments ki engem!” Egy további így szólt: „Most nősültem, nem mehetek.” A szolga hazatért, jelentette mindezt urának. A házigazda haragra lobbant. Meghagyta szolgájának: „Menj ki azonnal a város tereire és utcáira, és vezesd be ide a szegényeket, bénákat, vakokat, sántákat!” A szolga jelentette: „Uram, parancsodat teljesítettem, de még mindig van hely.” Az úr akkor megparancsolta a szolgának: Menj ki az országutakra és a sövények mentére, és kényszeríts be mindenkit, hogy megteljék a házam! Mondom nektek: Senki sem ízleli meg lakomámat azok közül, akik hivatalosak voltak.”

Lk 14,15-24


Elmélkedés:

Jézus továbbra is a lakodalom témájánál marad. A mai példabeszéd szerint sokan kifogásokat keresnek, hogy ne kelljen részt venniük az ünnepségen. Egyesek egészen nevetséges dolgokat találnak ki, hogy távolmaradásukat igazolják. Valójában azonban nincs mentségük, hiszen a legnagyobb jóból zárják ki magukat. A vendéglátó végül a méltatlannak bizonyuló személyek helyett a társadalom kitaszítottait, a szegényeket és a betegeket hívja meg. E példabeszéd az üdvösségre vonatkozik. Isten mindannyiunkat meghív az ő örök országába. Felelőtlenség volna részünkről visszautasítani ezt a szeretetteljes hívást, hiszen tudjuk, hogy mit veszíthetünk: az örök üdvösségünket tennénk kockára. A földi javakért felcserélni az örökké tartó tökéletes boldogságot olyan rossz döntés volna, amelyet talán sosem tudnánk megváltoztatni. Szabad akarattal dönthetünk örök sorsunkról.
Napjainkban sokan vannak, akik visszautasítják Isten meghívását az üdvösségre. Talán mert nem ismerik fel a nagyszerű lehetőséget. Vagy nem ismerik a meghívó személyét és szándékait. Esetleg nem tudják, hogy milyen alkalomra szól a meghívás. Vagy nem érzik, hogy most nem lehet büntetlenül és következmények nélkül kifogásokat keresni.
Boldog vagyok, ha felismerem a meghívásban rejlő lehetőséget, elfogadom a hívást és helyet kapok Isten örök országában.
© Horváth István Sándor

Imádság:

Szentséges Atyánk, Teremtőnk, Megváltónk, vigasztalónk és Üdvözítőnk. Mindennapi kenyerünket, a te Fiadat, a mi Urunk Jézus Krisztust add meg nekünk ma, annak a szeretetnek emlékezetére, megértésére és tiszteletére, mellyel irántunk viseltetett, és azokéra, amiket érettünk mondott, tett és szenvedett.
Assisi Szent Ferenc 
 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 140
Tegnapi: 189
Heti: 861
Havi: 3 831
Össz.: 384 779

Látogatottság növelés
Oldal: Halottak napja után első találkozás
Szent Rita aki a legnehezebb helyzetekben is segít.. - © 2008 - 2024 - szentrita.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »